KFUM Kalmar Saints
KFUM Basketklubb Kalmar

KFUM Kalmar Saints är en basketbollklubb med rötterna i Kalmar, Småland. En ständigt växande förening med bokstavligt talat många bollar i luften. Föreningen står på flera ben och har bland annat herrlag i div 1 och div 2 samt damlag i div 2. Föreningen har också en ständigt växande ungdomsverksamhet.

På hemsidan publicerar vi aktuell information om träning, matcher, seriespel etc.

Vi sänder våra matcher LIVE via Solidsport

Följ oss gärna på sociala medier för nyheter och matchreferat:
Se våra hemma- och bortamatcher 2019/2020
2019-09-29 22:11
Få tillgång till alla våra matcher som livesänds på Solidsport under säsongen, samtidigt som du är med och stöttar vårt lag ekonomiskt. Som Månadssupporter får du tillgång till alla matcher som sänds från Basketettan Herr under säsongen. Du kan när helst du vill avsluta ditt supporterskap om du inte vill stötta laget längre.

KLICKA HÄR för att bli månadssupporter.

KLICKA HÄR för att komma till ligakanalen och se vilka som sänder.

Fysioutbildning för våra ledare
2019-09-15 11:01
Utbildning med FysioStockholm

Vi tycker att det är väldigt viktigt att våra ledare lär sig hur man tränar för att minska riskerna för skador, samt att behandla småskador under träning och match. Därför bjöd vi in David Holmgren och Anton Nordström från Fysiostockholm för att köra ett teoripass och ett praktikpass för Kalmar Saints och Växjö Ravens ledare i Kalmar Sportcenter. Fokus var på skadeförebyggande träning och styrketräning för barn och ungdomar.

Säsongens första träningsmatch
2019-09-04 15:55
Se säsongens första träningsmatch gratis på vår solidsportkanal. Matchen kommer sändas LIVE med start klockan 16:55 Lördag 7/9. För att se matchen behöver du registrera ett konto på SolidSport.
Välkommen Kasper Hagberg
2019-08-06 20:10
Jonas Sjöberg och Kasper Hagberg

21 åriga guarden Kasper Hagberg är klar för Kalmar Saints.

Malbasfostrade Hagberg som tidigare spelat en säsong i basketligan och två säsonger i superettan och som också har ett flertal ungdomslandskamper i bagaget är klar för Kalmar kommande säsong.

Kasper Hagberg säger så här om kontraktet med sin nya klubb.

– Det ska bli kul att komma till Kalmar och spela basket. Jag gillar det jag sett av staden och jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater.

Kasper Hagberg

På väg mot Frankrike
2019-08-01 07:39
Jovan
Jovan Vega har nu landat i Stockholm för ett par träningspass med laget innan avresa mot Frankrike och EM kvalet startar. För att se matcher och resultat kan du följa det via FIBAs webbplats. Vi kommer också att uppdatera aktiviteterna från Frankrike via våra sociala medier.
3x3, 31/07 12:30
3x3, 30/07 16:16