KFUM Kalmar Saints
KFUM Basketklubb Kalmar

KFUM Kalmar Saints är en basketbollklubb med rötterna i Kalmar, Småland. En ständigt växande förening med bokstavligt talat många bollar i luften. Föreningen står på flera ben och har bland annat herrlag i div 1 och div 2 samt damlag i div 2. Föreningen har också en ständigt växande ungdomsverksamhet.

På hemsidan publicerar vi aktuell information om träning, matcher, seriespel etc.

Vi sänder våra matcher LIVE via Solidsport

Följ oss gärna på sociala medier för nyheter och matchreferat:
Se våra hemma- och bortamatcher 2019/2020
2019-09-29 22:11
Få tillgång till alla våra matcher som livesänds på Solidsport under säsongen, samtidigt som du är med och stöttar vårt lag ekonomiskt. Som Månadssupporter får du tillgång till alla matcher som sänds från Basketettan Herr under säsongen. Du kan när helst du vill avsluta ditt supporterskap om du inte vill stötta laget längre.

KLICKA HÄR för att bli månadssupporter.

KLICKA HÄR för att komma till ligakanalen och se vilka som sänder.

Fysioutbildning för våra ledare
2019-09-15 11:01
Utbildning med FysioStockholm

Vi tycker att det är väldigt viktigt att våra ledare lär sig hur man tränar för att minska riskerna för skador, samt att behandla småskador under träning och match. Därför bjöd vi in David Holmgren och Anton Nordström från Fysiostockholm för att köra ett teoripass och ett praktikpass för Kalmar Saints och Växjö Ravens ledare i Kalmar Sportcenter. Fokus var på skadeförebyggande träning och styrketräning för barn och ungdomar.

Saints Day
2019-09-15 10:27
Den 22 September är det dags för Saints Day i Kalmar Sportcenter

Kalmar Saints föreningsdag är ett tillfälle för våra spelare, föräldrar och andra medlemmar att få veta vad som händer i verksamheten under kommande säsong. Vi kommer även att prata om hur vi kan hjälpas åt i föreningen och inom lagen, för att skapa en bra gemenskap och få det att fungera rent praktiskt.

Så här ser upplägget ut för Saints Day:

13.00 Föreningsmöte i A-Hallen, tillsammans med styrelsen, samtliga spelare och föräldrar, samt coacher/ledare.

13.30 Lagmöte med respektive lags coacher och spelare/föräldrar..

13.30 Spel/lekar för de yngre spelarna.

15.00 DIV1-laget spelar en träningsmatch, som en spännande avslutning av dagens program!

Även Kalmar Saints nya klubbshop kommer att presenteras, med visning av sortimentet och möjlighet till beställningar.

Alla spelare har fått en kallelse för medverkan till Saints Day via SportAdmin. Det går även bra att anmäla sig via kalmarsaintsbasket@gmail.com

Hjärtligt välkomna!
Träningsmatch mot Vaerlöse
2019-09-14 18:11
Andra träningsmatchen spelas återigen mot slagkraftigt motstånd. Danska ligalaget Vaerlöse bjuder över oss till Danmark för en träningsmatch söndagen 15/9 med matchstart 15:00.
Vi är på plats och sänder matchen live via vår kanal på SolidSport
Säsongens första träningsmatch
2019-09-04 15:55
Se säsongens första träningsmatch gratis på vår solidsportkanal. Matchen kommer sändas LIVE med start klockan 16:55 Lördag 7/9. För att se matchen behöver du registrera ett konto på SolidSport.
3x3, 31/07 12:30
3x3, 30/07 16:16