KFUM Kalmar Saints
Välkomna till en ny säsong med Kalmar Saints Basket!

Hösten är här och vi i styrelsen är glada att så många är intresserade av en basketsäsong hos oss, såväl nya som gamla spelare. Basket är roligt och vår förhoppning är att säsongen ska spegla den glädje som basket ger!
Tillsammans är vi starkare!
Kalmar Saints Basket är en förening som bygger på en gemensam kraft. Föreningen driver vi tillsammans! Därför är det viktigt att DU hjälper till. Att bedriva en idrottsverksamhet är inte gratis och vi behöver tillsammans arbeta för att för få det att gå runt. I praktiken betyder det att DU som är spelare, motionär och förälder förväntas hjälpa till under de evenemang som klubben deltar i samt att du hjälper till med försäljning av lotter och dylikt. Tillsammans skapar vi en bra basketförening!
För att täcka några kostnader…
…måste vi ta ut en avgift för kommande säsong. Avgiften varierar dock beroende på om du bara är medlem, bara tränar eller är spelarlicensierad. Nedan finns en tabell som visar de olika varianterna. Nya medlemmar har rätt att prova på basket 4 gånger innan medlemsavgiften ska betalas. Betala den summan som stämmer överrens med hur din kommande säsong ser ut till Bankgiro 372-2295 senast 28 september.

Typ av avgift Deltagande i träning Deltagande i tävling ungdom Deltagande i tävling senior Enbart motionslaget Enbart basketskolanFunktionsnedsättning/ RullstolEnbart medlem
 Medlensavgift 200 200 200 200 200 200 200
 Träningsavgift 800 800 800  500 500
 Tävlingsavgift  400 500
 Motionsavgift    600
 Totalt 1000 1400 1500 800 700 700 200

Har ni några funderingar är ni välkomna att höra av er till Jonas, på 072-7193098. Vi vill inte att ekonomi ska hindra dig eller ditt barn att vara en del av vår förening, hör av er så finner vi en lösning tillsammans!

Gör något redan idag!

Gå in på Svenska Spel med erat spelkort eller säg till  att ni vill stödja KFUM Basket Kalmar till spelombudet.

För mer information se kalmarsaints.se

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen

Vi ser fram emot en ny säsong med basket, gemenskap, glädje och respekt och hoppas att ni också gör det! Vi ses i hallen!